Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Ontwerpen, aanpassen en printen

Nieuw ontwerp.

Voor het ontwerpen van een model staat een vast tarief van €35,00 per nieuw model. Dit is ongeacht de grote, de hoeveelheid onderdelen en de in beslag genomen tijd. De kosten voor het produceren zijn hier niet bij inbegrepen.  
 
 
Aanpassen van een model dat door ons ontworpen is.

Voor het aanpassen van een model naar uw wensen in zin van het veranderen van het formaat, de basis kleur of het gebruikte materiaal zijn geen ontwerpkosten aan verbonden. Bij de keuze van duurder materiaal en een vergroting van het model zullen de extra kosten berekend worden en het model duurder worden. Indien het formaat verkleind word of voor een goedkoper materiaal gekozen word zullen deze kosten ook berekend worden en het model goedkoper worden.

Als bij het aanpassen van een bestaand model veranderingen in de tekening gemaakt moeten worden staat hier voor een vast tarief voor van €30,00 per model. De kosten voor het produceren zijn hier niet bij inbegrepen.


Direct printen.

Dit word alleen gedaan bij aanleveren van STL formaat bestanden, hier voor staat een vast tarief van €25,00. De kosten voor het produceren zijn hier niet bij inbegrepen.

Word het model in een andere bestands formaat aangeleverd kan deze optie niet gebruikt worden en zal er bekeken worden welke optie er wel van toepassing is. 3D bestanden vallen onder model aanpassen en 2D bestanden vallen onder een nieuw ontwerp.