Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Reparatie en losse onderdelen

Reparatie en vervanging.

Mocht het onverhoops toch gebeuren dat er schade of breuk bij levering of transport ontstaan is zullen wij zo snel mogelijk en kosten loos voor een nieuw onderdeel zorgen, hierbij word wel om een foto gevraagd zodat wij weten om welk onderdeel het gaat en hoe wij dit in een aanpassing in de tekening of verpakking in de toekomst kunnen voorkomen. In het geval dat dit gebeurd in de  verdere levensloop van een model kan dit zonder moeite gerepareerd worden met gewone modelbouw lijm, indien u over een kaal ABS model beschikt zal er zelfs geen kleur verschil optreden op het gelijmde punt. De door ons geteste lijm is de transparante model lijm van Revell. Als u dit zelf niet ziet zitten of het onderdeel is te zwaar beschadigd komen wij dit repareren of een nieuw onderdeel leveren, het nieuwe onderdeel word met korting geleverd, het is al vervelend genoeg dat het stuk is.

ATTENTIE!!!

Indien er schade is aan een van onze aquarium attributen raden wij ten alle tijden af om dit te repareren! Wij raden ook af onze geverfde, gespoten of gelijmde producten in een aquarium te gebruiken! Als u dit wel doet is dit op uw eigen risico. Al onze aquarium attributen worden geleverd in kaal ABS plastic en wij raden aan om deze toch voor gebruik in een ontsmetting bad te doen. 


Meerdere onderdelen.

Als uw model uit meerdere onderdelen Kunt u er voor kiezen om het zelf te bouwen en om het compleet gebouwd te laten leveren. Bij zelf bouw raden wij aan om modelbouw lijm te gebruiken en de tijd er voor nemen. Als u er voor kiest om volledig gebouwd te laten leveren zitten hier extra kosten aan verbonden en zal de levering langer duren om het model tot een goed en mooi resultaat te brengen. De modellijm van Revell is door ons getest en op kaal ABS vind geen kleur verandering plaats.